Vittnesmål nummer 231

Jag är kring 8 år gammal då en kille på klassen vill att jag ska komma med honom till omklädningsrummet vid gymnastiksalen. Oskyldig som vilken annan 8-åring går jag med honom där han tvingar mig att kramas och dansa tryckare med honom. Andra gånger vill han prata om hångel och sex, vilket jag inte hade någon kunskap om då. I något skede får någon av tjejerna på klassen nys om detta vilket leder till mobbning av mig, orsaken till varför kommer jag inte längre ihåg men tydligen var hans intresse för mig kul att prata om.

Jag är mellan 19 och 22 år och med min första kille hade jag sex flera gånger bara för att han ville och för att jag skulle vara normal, då han ansåg att min låga sexlust var onormal. Det tog ont varje gång men jag trodde det var något fel på mig som inte ville ”tillräckligt” och för att det gjorde ont. Kommer ännu ihåg att jag placerade mig mental utanför min kropp och att det tog långe efter det förhållandet innan sex var något positivt för mig.

Andra situationer är då killar prata om min kropp och objektifierat mig framför mig och frågar hem mig då det absolut inte varit passande för att jag ser bra ut…