Vittnesmål nummer 27

Jag var 14. Spelade innebandy i ett lag i vår by. Jag hade under en match förra helgen skadat foten men var med på träningarna för att följa med. Två av våra killkompisar hade också kommit för att kolla våra träningar, jag var god vän med dem båda på den tiden..

Vi tränade i en allaktivitetshall, och jag följde med träningarna från ett rum på sidan, rummet var fyllt med andra redskap, som madrasser och trampoliner.Killarna kommer in för att följa med träningen med mej, vi skrattar och har roligt, som alltid. Vi är ju vänner. Plötsligt sätter killarna sej en på vardera sida om mej. Och börjar ta på mej. Jag ber dem genast sluta, men de fortsätter. Den ena håller i mej, den andra river av mej byxorna, tar på mina bröst under skjortan. Och så byter de om. Jag ropar och skriker och ber dem sluta. De skrattar. Så håller det på i ca 30 minuter. Plötsligt börjar de göra sugmärken på min hals (det var tydligen pop på den tiden) och jag blir ännu mer förbannad och rädd. Jag sliter mej fri, kastar saker på dem och skriker. De fortsätter skratta och ropar åt mej att jag är löjlig som blir arg, de var ju bara en lek, ett skämt liksom. Jag gråter och springer hem! Var inte kompis med killarna mer, men talade heller inte om detta för typ någon.