Vittnesmål nummer 897

Jag jobbade i liten butik som 17-åring, min chef var då i 30-årsåldern. Det började med oskyldiga sms, sen började han ge komplimanger och även sexuella insinuationer. Han började allt oftare hälsa på mig under mina skift, låtsades att han hade något ärende. Han tafsade mig ofta på rumpan och brösten. Jag försökte skämta bort det och jag vågade inte säga ifrån. En dag kom han in i butiken och ställde sig bredvid mig vid kassan. Han tafsade på mig som vanligt. På kassans skärm (som samtidigt var en dator med internetuppkoppling) tog han fram porr, samtidigt som det fanns kunder i butiken. Han sa att jag inte får berätta om detta för någon, eftersom han ju då skulle bli utskämd i hela stan. Han hade redan då fru och barn.

Jag är 19 år och går på en fest med mina allra bästa vänner. Jag blir alldeles för full, spyr och somnar på soffan. På morgonen hittar jag bilder på mig själv i min kamera, där jag ligger däckad på soffan medan fem killar står runt mig och har dragit fram sina kukar. En av dem rör i mitt ansikte. Jag mådde otroligt dåligt av detta, men skrattade bort händelsen eftersom detta var mina s.k. vänner. Jag vet ännu idag inte vad allt de gjorde när jag var avdäckad.