Vittnesmål nummer 888

De första sexuella lekarna som pappa tvang mig in i minns jag före 5-års åldern. Pappa kom ut från duschen, han hade flyttat in i källaren då föräldrarna bara grälade. Min syster minns att han kom hem alkoholpåverkad och slog mamma, jag minns dock inget av detta. Jag minns bara rädslan och att jag inte riktigt ville vara där. Men vi skulle leka klocka med hans penis. Hans penis var sekund, minut och timvisaren. Och vi skulle röra och snurra på den hårda visaren. Jätteroligt för honom, han skrattade och skojade då vi skulle göra det.

Rätten bestämde efter skilsmässan att vi barn skulle tvingas vara hos honom varannan helg. Vi fick inte ens egna sängar utan skulle sova tillsammans med honom i hans säng, som förstås var mammas och pappas gamla säng. Vi skulle vara nakna, han skulle smeka oss. Och vi skulle smeka hans lem.  Jag minns bara en upphetsad vuxen man, han kallade sig min far, som med stånd i sin lem höll fast mig i sina armar och smekte mig (jag var 6-9 år ungefär) över hela kroppen. Han sa att vi inte fick berätta för någon, för vi var så små söta flickor, och alla pappor gjorde sånt med sina små flickor. Men man skulle inte berätta det för någon.

När jag var i lågstadiet ordnade släkten kusinträff. Medan de vuxna drack kaffe därinne lekte vi barn därute. En 2 år äldre kusin och hans kompis sa vi skulle komma in i morfars snickarbod och så stängde de dörren. De sa vi skulle ta av oss byxorna och hoppa i deras famn… Sedan vi kom in till de vuxna viskade min kusin till min moster: ”vi har kramats med flickorna”. Min moster bara skrattade högt. Jag minns att jag skämdes.