Vittnesmål nummer 764

Var skall man börja liksom. Så som så många andra i gruppen har även jag blivit kallad för hora, lösdrift, slampa… Well you get the point och det lämnar alltid ett spår. Tänkte dela med mig av några incidenter.

18 år och träffade en person som var väldigt intressant till en början men ju mer man pratade med personen så var han manipulativ och hemsk rent ut sagt. Men där i stunden så var vi helt bra kamrater och så ville han en kväll att jag skulle komma hem till honom och äta. Vi hade en trevlig kväll, lagade mat och kollade på serie…. men som efterrätt tyckte han dock det var nödvändigt att stoppa kuken i munnen på mig o säga att ”kan du ens suga ordentligt”. Blev total paff och typ sprang ut ur lägenheten.

Som myndig och ute på baren får man ju stå ut med en hel del. Äckliga förslag, dumma kommentarer osv.

22 år. En äldre kar på baren stirrar väldigt länge. Efter en stund kommer han och börjar småtafsa och funderar om jag vill komma hem med honom, säger artigt nej för jag var på jobb. Han frågar en gång till och säger att han kan betala.

23 år. Kör hem en person i berusat tillstånd. Tänker inte få ut honom ur bilen och han börjar klämma mig på benet och försöker gå upp mellan benen på mig. Stiger snabbt ur bilen och ropar åt personen. Han stiger ut och börjar gå runt bilen, sätter in mig och kör iväg fort som fan.

26 år blir utskälld av en kamrat att jag är för snäll, personen börjar bli agresiv och skall in hos mig med våld, han tar i mig hårt om armen och jag hotar med att ringa polisen och han ger inte upp före jag slår in 112 på telefonen.

26 år. Kille på baren vill ha skjuts hem, hoppar bara in i bilen och säger kör hem mig. Hade med min fling och tänkte inte mer på det utan for iväg. Personen lutar sig framåt och försöker sig in under kjolen medan jag kör och frågar om jag har något hårt mellan benen. Några veckor senare på baren ignorerar jag personen i fråga och då är jag en ”fittans hora” inför hans vänner.

Och tyvärr finns det en massa mer.