Vittnesmål nummer 644

En karl hade ett flertal gånger försökt övertala mig att dans med honom, jag sa ”nej” varje gång. Efter säkert 10 gånger sa jag att jag har en pojkvän och då sade han bara ”jo säkert”. Jag suckade och vände mig om för att gå därifrån då han tog tag i min arm. Jag blev arg och puffade honom med all kraft bakåt och ropade ”lämna mig ifred för i helvete”.

Han pratade inte med mig mer men förföljde mig och min vän resten av kvällen . Vart än vi gick var han där – när vi gick till baren för att beställa en drink stod han och iakttog oss, när vi var på dansgolvet dansade han två meter ifrån, när vi gick ut för att röka stod han innanför dörren och väntade på att vi skulle komma tillbaka in. Väldigt obehagligt!

Min barndomsvän hade en styvpappa som tyckte om att känna oss på brösten (även om vi inte hade några), jag tyckte nog det var konstigt men förstod inte riktigt och tänkte inte så mycket mer på det då. Kompisen och jag umgicks inte på något år, men när jag igen kom på besök och styvpappan tog mig på brösten var det genast mer obehagligt, för nu hade jag kommit in i puberteten och fått bröst.

Han satt i arbetsrummet en gång när jag kom in och frågade vad han gjorde. Han sa åt mig att sätta mig i hans knä så att han kunde visa mig något häftigt på datorn. Dum och naiv som jag var satte jag mig där, och han drog mig närmare sin kropp och bröjade gnuggade sitt hårda kön mot min rumpa. Jag försökte slita mig loss men han höll fast mig, så jag ropade på hjälp och då kom min kompis in och skrek åt honom att släppa mig.

Jag var då 13 år.