Vittnesmål nummer 634

När jag var liten brukade jag sitta i en nära släktings famn när vi var hos farmor och farfar. Jag kommer ihåg två gånger när jag var runt 5 år och jag satt i hans famn i en fåtölj och såg på tv medan han satt med handen innanför mina byxor och rörde min fiffi. Jag minns att jag blev som förlamad. Jag hade förträngt det men så kom det upp i huvudet för några år sedan. Ingen vet om det här.

När jag var kanske 16-17 år, kommer inte ihåg exakt ålder, så var det en 3 år äldre kille som jag hade haft något med förut men vi avslutade det av olika orsaker men var fortfarande kompisar. Nåja, jag hade haft bortamatch och skulle till en ”dans” som han också var på väg till och han erbjöd sig att skjutsa mig dit. Jag tänkte att ja men varför inte. Man var tvungen att köra genom en lång skogsväg för att komma dit. Plötsligt svängde han in på en mindre skogsväg och stannade bilen där och låste dörrarna. Han sa att ”om du inte suger av mig nu lämnar jag dig hit i skogen” och tryckte ner mitt huvud mot hans kuk. Jag kommer ihåg att jag var livrädd. Det här vet ingen om.

Jag har också blivit våldtagen på en fest mitt i ankdammen. Han som gjorde det, höll fast mig i ett hårt grepp och jag blev som förlamad. Blev beskylld för att hitta på, eftersom ”han var ju verkligen inte en sån typ”. Vill inte gå in mera på detaljer. Mår fortfarande oerhört dåligt över detta. Jag skämdes efter att det hände eftersom jag blev beskylld för att ljuga, varför jag ens berättade det till någon. Men förstår inte vilken människa som skulle hitta på en sådan grej som ger men för livet..

Det här var några av grejer jag har varit med om..