Vittnesmål nummer 297

Svårt att välja mellan alla händelser att berätta, jag har haft ett långvarigt förhållande med flera övergrepp av olika slag, jag har fått könsbilder och jag vet inte hur många förslag om sex via sociala medier, av både ”vänner” och okända. Jag väljer dock de tre första händelserna eftersom de har på många sätt format mig, så jag låtit mig bli utsatt igen och igen.

Jag är 14 år och okysst när min kompis pojkvän som är 18 bjuder på fest hos honom. Hans jämnåriga kompis passar på att trycka upp mig mot balkongväggen när vi är ensamma, försöker kyssa mig och lyckas få ner sin hand innanför trosorna innan någon kommer och stoppar honom. De bara skrattar och går. Sommaren efter på en sommarfest, en av mina närmaste vänner drar in mig i en skogsdunge, tvingar ner mig på marken och säger att han ska våldta mig. Jag håller mig lugn tills han börjar fumla med mina byxor, då får jag panik och han släpper mig, säger att han trodde jag ville (vi hade inte överhuvudtaget något ”på gång”)

Sommaren efter, samma sommarfestställe. Killen jag är kär i, försöker tvinga mig till oralsex i en bil. Jag räddas av en väninna, och blir kallad hora. Får senare höra att han berättat att vi hade sex i bilen. Det tar ytterligare tre år innan jag vågar bli intim med någon efter det.