Vittnesmål nummer 286

Jag är 18 år gammal. Min dåvarande pojkvän är sexberoende och tvingar mig till samlag. Han säger att jag ska sätta huvudet under dynan och att det snart är över. Han gör sitt medan jag gråter under dynan.

Jag är ca 20 år gammal. Har hemmafest och har bjudit de närmaste vännerna. Ordet har spritt sig och det kommer mer folk än planerat. Jag har endast druckit en cider då jag börjar känna mig trött och svag. Går upp till min säng då 3 killar som jag trott var mina vänner börjar klä av mig. Jag ligger naken i sängen. De hade satt ögondroppar i min dricka. Jag är drogad. Ena killen går ner på mig,den andra smeker mina bröst och den tredje tittar på. Det är ingenting jag kan göra. I något skede slocknar jag och vaknar till av att jag måste kasta upp. Jag ligger fortfarande naken i sängen men festen är över och alla har gått hem. Jag är i chock. Anmäler det som hänt för sent och finns inte tillräckligt med bevis för att åtala killarna.

Allt detta har satt djupa ärr i mig. Har inte kunna ha fungerande relationer. Litar inte på män. Går på psykoterapi 2 gånger i veckan.