Vittnesmål nummer 287

Jag var 11-12 år gammal. En rebellisk osäker liten tjej som redan då hade en djup depression, självmordstankar, och självskadebeteende i form av svältning och rakblad. Jag skulle till stadens nyöppnade discotek för underåriga, som man egentligen först slapp in på när man gick på sjunde klass. Jag umgicks redan då bara med de som var äldre än mig och slapp in iallafall. En av de som jobbade där den kvällen var en 19-årig man som jag ibland smsade lite med och tyckte han var sjukt snygg och cool. Han gav alkohol under bordet till mig, så pass att jag blev så full så jag inte kunde stå på mina egna ben. Han frågade ifall jag ville komma till hans lägenhet tills jag nyktrat till. Tänkte det var en snäll man som tog hand om mig. Vilket var något jag febrilt letade efter pga ”frånvarande föräldrar”. Vi hann bara in genom dörren så började han kyssa mig på halsen, smeka mig över hela kroppen för att sen tränga in sin hand i mina byxor. Jag var som förstelnad. Resten kan ni ju gissa själv.

Efter han var klar med mig tågade jag ut genom dörren varpå jag möter min (äldre) kompis i dörren. Minns inte exakt vad som hände sen men jag minns att han hade slängt ur sig ”fan vad det luktar fitta på mina händer” åt kompisen.

Tack vare kompisen blev det polissak av det hela (jag var inte den enda han hade gett sig på tydligen) men pga rädsla och skam vågade jag inte berätta och jag blev istället inlaggd i barnskyddet och mitt helvete började. Ett till självskadebeteende trädde fram därefter. Sex. Förnedring.

Jag var 15 år gammal. Levde i en relation fylld av misär, men vi skulle förlova oss det kommande nyåret. Det här var i början av december. Jag och min SAMBO(!) hade bråkat och jag hade ingenstans att ta vägen. Så jag ringde min ”kompis”. Vi började umgås pga han var jättebra vän med min storebror innan, så han blev som en storebror för mig. Han hade aldrig lagt en hand på mig förut. Aldrig fifflat med något. Förutom den kvällen. Jag hade somnat i hans soffa och vaknar av att han drar upp mina byxor och känner på mina trosor. Känner sen en hand krypandes i tröjan och där låg jag. Med honom över mig. Jag låtsades sova och bara önskade han skulle sluta. När det hela började eskalera låtsades jag vakna och steg genast upp och, förstås, var så paff att jag låtsades som ingenting. Sprang sedan till närmsta park och låg där hela resten av natten med en vass kvist som rakblad.