Vittnesmål nummer 235

För något år sen på en bar

Jag och min kompis var ute en kväll, vi gick till en bar och på vägen stötte vi på en kille, vi pratade med honom en stund, han verkade trevlig, han berättade om sitt hemland, sina barn och vi fortsatte small talk på baren alla 3. Killen bjöd på dricka och vi fortsatte diskussionen i positiv anda.

På baren fanns de ett rökrum, killen rökte, likaså jag, så vi gick för att avnjuta en cigarett tillsammans. Diskussionen fortsatte som tidigare, tills killen plötsligt drog mej närmare och stack handen under min kjol, han klämde på vad han nu hann få tag på och gned sej mot mej. Jag vet inte varför, men blev generad mest och försökte dra mej undan med att vänligt be honom sluta, men de räckte inte, förrän jag sedan uttryckligen sa åt honom att jag är gift. Då blev han sur, nästan arg och tyckte väl att jag lurat honom bara för att jag pratat med honom överhuvudtaget.

Det är inte enda gången män har trott att de är free pass bara för att man snackat en stund.

En manlig bekant berättade en gång åt mej att ”Jaaa men talar du me nån man som kvinna, så är de klart han tror att du vill nåt…”

Grattis världen.