Vittnesmål nummer 119

Jag är 18-19 nånting. Jag och några kompisar har blivit inbjudna att fira midsommar på en villa med ett annat gäng där vi alla känner åtminstone några.

Vi har en underbart idyllisk kväll med god mat och bastu och skratt inpå morgonnatten. När vi sedan ska sova är det trångt så jag hamnar i samma bäddsoffa som två andra, en tjej som jag känner sen tidigare och en kille som jag knappt vet förnamnet på.

Jag somnar men vaknar efter en stund av att killens fingrar är i mig. Jag stelnar totalt. Efter en stund är det enda jag kan göra att försiktigt dra mig bort och nudda hans hand för att dra bort den. Han stiger då upp, packar sina saker och försvinner från sommarstugan. Jag skickar direkt ett sms åt min dåvarande pojkvän för att förklara vad som hänt och ett till min vän som sover ute i bilen.

Nästa dag frågar alla vart han försvann och jag vill bara sjunka under jorden. Han är nu rätt så framgångsrik inom idrotten och jag blir fortfarande skräckslagen varenda gång jag ser hans bild i tidningen eller möter någon som liknar honom.