Vittnesmål nummer 92

Min dåvarande pojkvän hade extremt hög sexlust. I början av vårat förhållande så hade vi ganska mycket sex, såklart, när hormonerna rusar och man är förälskad. Men efter ett tag så ebbade den där första förälskelsen av och iallafall jag fick naturligt lägre sexlust (tilläggas ska också att jag under tiden vi var tillsammans åt mediciner som dessutom försämrade min sexlust kraftigt). Men för honom verkade den nästan öka.

Han började tjata, tjatet gick över till hot och anklagelser. “Vem fan skulle vilja ha dig”, “Du kommer aldrig att hitta någon som orkar med dig”, “Du är onormal”, “Du är sjuk i huvudet”, och mycket mycket mer (riktat till mig på grund av min låga sexlust), han hotade för jämnan med att lämna mig. Han var i övrigt också väldigt kontrollerande. Men aldrig våldsam.

Så, jag låg med honom ibland, ni vet, för husfridens skull. Men det var inte skönt för mig alls. Det gjorde oftast ont.

Många gånger hade jag inte sagt okej, ens en gång. Jag kände mig förnedrad och äcklig efteråt.

Han tog mig för jämnan på både bröst och mellan benen, utan tillåtelse, och blev arg när jag inte ville att han skulle göra det. Han tyckte också att jag skulle ta på hans kön, för att “annars älskar du mig inte”.

Många gånger hotade han också med otrohet, för han “måste ju få ligga”.