Vittnesmål nummer 66

Jag var kanske 4-5 år när min barnvakt som var kanske i 14 års åldern (nära vän till familjen) bad mej sträcka ut tungan och sedan hånglade med mej. Han sa att jag inte fick berätta för mina föräldrar att vi ”pussats”.

Jag var vaktmästare på en ungdomsgård när jag var 20-22 år och visade runt i lokalen åt ett par som skulle ha bröllopsfest där. Nästa dag började brudgummen skicka meddelanden till mej om hur söt han tycker jag är och han tänker på mej. Efter bröllopet och festen kom de inte som överenskommet och städade lokalen så jag tog kontakt igen, då började han fråga om jag är singel. Dagen efter han gift sig. Jag fick tag på numret till bruden och hon lät bara uppgiven och sa att jag bara direkt borde ringt till henne.

När jag var 15 år tvingade en nära väns ex mig att ligga med hans kompis så han skulle få ha det lite mysigt. När jag vägrade var jag dum i huvudet och löjlig som nu inte bara mot min vilja liksom ville hångla och ligga med hans äckliga kompis. Kompisen tvingade mej i säng ändå, men inget samlag. Men kändes precis lika illa.

Jag är massör och egenföretagare. Gubbar i 50-års åldern skickar efter en behandling hur fina händer han tycker att jag har och att han snarast möjligen vill besöka mej på nytt. Etc etc etc