Vittnesmål nummer 37

Hänt sommaren 2014 då jag var singel. Jag och en finlandssvensk fotograf träffades via tinder och vi låg endast en gång då första gången var traumatisk. Första gången vi ses dricker vi vin o kollar på våra och andra fotografers portfolios, talar drömmar etc. Väldigt trevligt. Vi hånglar. Det pirrar i magen. Följande gång vi ses ligger vi med varann och jag borde ha fattat då han alarmerande frågar om jag läst Fifty Shades of Grey. Noup har inte men fattar vad den handlar om. Han frågar om jag gillar hårda tag. Jag svarar att jag inte vet men vi kan prova. Som 24-åring som då legat med allt som allt 3 personer fattar jag inte hur hårda tag det handlar om. Han slår, tar stryptag och river i mitt hår, penetrerar fingrarna i anus och vaginan så jag följande dag får urinvägsinfektion. Varför slutade jag inte? För jag var i chock och vi hade haft så trevligt innan, att hångla och samtala var så mysigt. Han blev som en annan person. Följande dag meddelade jag honom att jag har infektion och han svarar; inte du också. Tydligen e han bra på att ge kvinnor urinvägsinfektioner. Efter detta ses vi inte mer, han vill men jag vägrar. Detta sköter han heller inte enkelt. Efter någon vecka täcks han fråga kontaktuppgifter till mina kunder i Finland. Vi båda är alltså fotografer. Jag blockar honom.

Samma sommar, lite senare. Ett annat tinderligg som jag träffat och legat med några gånger. En kväll suger jag av honom om det tar längre tid än vanligt för honom att komma. Äntligen gör han det. Jag är naken och sårbar och han brister ut; Förlåt att det tog tid, jag hade sex i morse. Vi låg i min säng, jag stirrar i taket och samlar mod tills jag slängde ut honom. Vi sågs inte mer.

En duktig och känd tatuerare i Helsingfors och jag hade ett sexförhållande hösten 2014. Jag vaknar en morgon av att vi har sex mot min vilja.

Vill tillägga att alla män har varit 30+ och jag 24. Tänkte äldre män vet bättre. Usch mina armhålor blev helt svettiga av att skriva det här.