Vittnesmål nummer 23

Var med på en studentnations gulisintagning för några år sen. Där var en kille som började prata med mig och erbjöd att köpa drinkar åt oss. Gick med på det. Efter en stund kändes det som om jag druckit mycket mer än bara en, och hittade mej själv i bakrummet, med både skjortan och BH:n borttagen. Hade på nåt vis kvicknat till och sa nåt om att jag måste gå, börjar vara sent. Lyckades komma ut och fick kläderna på, gick hem. Nästa dag fick jag meddelande om att han hade min plånbok med allt dess innehåll, att vi kunde ses och han skulle ge den tillbaks åt mig. Träffade honom under klockan, fick plånboken. Efter detta började en rad skrämmande händelser. Jag bl.a. vaknade till att det lagts pengar bredvid min säng. Saker hade flyttats nästan omärkbart i min lägenhet. Nyckeln som satt i dörren hade bytt sida. Kläder hade försvunnit. Blev faktiskt rädd och visste genast vad det handlade om: han hade fått reda på min adress och brutit sig in. När jag satt polislås i dörren märkte jag när jag kom hem en dag att handtaget ryckts i så hårt att det hade lossnat. Skickade meddelande åt hela studentnationens styrelse om detta. Gjorde inte polisanmälan eftersom jag inte hade några fysiska bevis att det var just han. Denna stalking pågick i två och ett halft år. Sen en dag fick jag epost av honom där han skällde ut mig totalt för ”dina lögner” och krävde att få veta hur han blivit fast i princip. Han är nu aktiv i samma studentnation. Läste på nätet att han fått en allvarlig varning för hot mot studieföreningskamrater i det förflutna. Har kommit över detta med sinnet i behåll. Jag hoppas inget värre händer nån annan.