Vittnesmål nummer 24

Var på barnkalas som 5-6åring och satt uppe på en vind och lekte med en annan tjej när en 16-17årig kille kom och drog upp mig i famnen och la mig raklänges över hans ben, drog av mig byxorna, smiskade mig på baken och tryckte in fingrarna mellan benen med mera. Det fortsatte så (och mer) en bra stund och den andra lilla flickan satt i ett hörn och kollade skräckslaget på. Pojken skrattade under hela skiten (kan tillägga att detta är en människa jag varit tvungen att träffa ofta under hela min uppväxt. Har ett sådant sjukt hat built up för honom så de inte klokt).

En annan händelse var när jag var 15år och samma dag gått ut högstadiet, vi hängde i stan och en kille (som jag inte kände sen tidigare) skulle presentera mig för sina vänner. Little did I know att han drog mig till buskarna en bit bort och våldtog mig. Det hela gick på kanske 10minuter men det kändes som hel livstid. Traskade efteråt tillbaka till festen som att inget hänt och nämnde aldrig någonsin händelsen till någon förens 5 år senare. Tillät inte ens mig själv att tänka på det, kände så grov skam och att det var mitt eget fel att det hände en gång till.