Vittnesmål nummer 16

Jag var 17 och jobbade i ett café när jag nästan dagligen fick kommentarer om mitt utseende av olika manliga kunder: ”Värst vad du var snygg idag!” eller ”int tackar man ju nej när en ung vacker tös betjänar en”. Eller nedlåtande kommentarer om man inte hade smink och ”såg lite trött ut”. Varpå jag vid två olika tillfällen var med om riktigt obehagliga situationer. En av stammisarna besökte mig dagligen och berättade (utan att jag frågat eller ens visat intresse av att vilja ha en diskussion med honom) om sina sexuella erfarenheter med olika prostituerade, väldigt intima detaljer dessutom. En dag sträckte han sig även över bardisken för att ta på mina bröst före han skulle betala sin kaffekopp han köpt av mig. En annan dag hade jag en annan stammis som addade mig på Facebook varav han dagen därpå tyckte det var ok att skicka åt mig att han runkar och tänker på mig. Nästa dag fick jag betjäna honom och alla andra män som hävde ur sig obehagliga kommentarer. ”För kunden har ju alltid rätt!”….