Vittnesmål nummer 775

Hade varit ute och festat med min pojkvän och mina vänner. Var kanske 17 eller 18 år. Festandet drog ut långt in på morgonen så att sista nattbussen redan gått men första morgontrafiken inte ännu skulle starta inom de närmaste timmarna. Mina vänner tappade jag bort eller kanske de hade åkt hem redan tidigare, minns inte.

Jag och min dåvarande pojkvän samt hans kusin som var kanske 4-5 år äldre tog oss in i något höghus bastuavdelning nånstans i centrum. Hur vi slapp dit har jag ingen aning om. Där fanns en madrass som vi alla tre slocknade på. Jag i mitten. Ansiktet mot min pojkvän. Vaknar av att någon har petat ner mina byxor och har sex med mig bakifrån och tror det är min pojkvän. Någon stönar bakom mig. Jag öppnar ögonen och ser att han sover framför mig. Inser direkt vad som händer. Studsar upp, sparkar till kusinen och skriker till honom att om han smittat mig dödar jag honom. Hinner se att han har en kondom på sig. Far på toaletten. Min pojkvän har vaknat. Men han försvarar mig inte.

Det är smällkall vinter och jag vill inte GÅ hem, lokaltrafiken är inte igång ännu. Jag är full. Jag går tillbaka till madrassen. Min pojkvän får ligga i mitten. Han slocknar genast pånytt. Kusinen trycker handen under min pojkvän mot mig för att röra mig. Jag sover inte mer. Stiger genast upp då bussarna börjar åka igen. På morgonen var pojkvännen arg på kusinen och kusinen mycket ångerfull. Jag krävde att de inte umgås mer.

Nästa dag berättade jag händelseförloppet till min bästa manliga vän A. Som blev flyförbannad på kusinen men också på min pojkvän. Det är nog tackvare A som jag inte känner att jag blev så traumatiserad. Jag hade genast någon fiffig manlig person som var på min sida. Som kämpade för mig. Han var också kompis med min pojkvän.

Två veckor efter händelsen fick jag höra att min pojkvän umgicks med sin kusin. Han sket alltså blankt i vad som hänt mig. Jag dumpade honom. Och har inte hört av honom sen dess. Min pojkvän använde droger. Vet inte hur det gått med honom sen. Kanske han lever, kanske inte. Bryr mig inte.