Vittnesmål nummer 713

Som 12-åring hade jag massor med kliande eksem på kroppen, mest på brösten. En läkare gav fel sorts salva som det sen visade sig att jag var allergisk mot, så eksemen blev bara värre och värre och till sist var båda brösten vätskande, blödande, kliande köttklumpar som mamma hjälpte mig att plåstra in före jag for till skolan. Det gjorde så ont vid minsta beröring och ibland läckte sårvätskan igenom. Hemma hade jag ofta bara en tunn T-skjorta så de skulle luftas. En äldre manlig kusin var hemma hos oss och tittade på mina bröst ingående och frågade hånande ”är det bröstmjölk?” Inte så kul när man är i den åldern.

När sen killarna i högstadiet började tafsa tjejerna på brösten var jag livrädd att de skulle göra det på mig. Detta ledde till att jag började göra mig krum framåt för att skydda brösten. Som tur gick den tiden om, men ännu sitter det i, brösten är inget jag är stolt över.

När jag var 16 år och gick hemåt från stan var det en bil med fulla äldre killar som började följa efter mig. Försökte verka cool och gå hemåt men utanför stan stannade bilen och en av killarna hoppade ut och kom och tog tag i min jacka och tryckte mig upp mot en vägg och började tafsa på mig. Jag var livrädd och sparkade och klöste. De andra i bilen bara skrattade. Killen höll fast mina händer och försökte få ner mina byxor. Jag lyckades slita mig lös och sprang över en innergård hemåt. Berättade åt mamma och hon ringde polisen. De kom och visste genast vilka killar det var frågan om, de hade fått anmälningar förut.

Som vuxen var det en gift man som började skicka meddelanden till mig. Han sa att han hade sett mig på mitt jobb och blivit så förälskad, att han minns mig från skoltiden och att han redan då var kär i mig i smyg. Lite smickrad blev jag men sen tog det inte länge innan han ville visa hur kåt han var på mig och så började han skicka dic pics. Blev arg och bad honom sluta. Nämde om detta åt min väninna som sa att hon vet flera som han har gjort likadant åt, bland annat åt hennes mamma! Sen har det framkommit att han har gjort samma sak åt en massa kvinnor, i olika åldrar. Till saken hör att han utåt sett är samhällets bror duktig, VD för ett familjeföretag, spelar teater, hjälper veteraner m.m. Alla vet tydligen om hur han är, ”en riktig kvinnotjusare” men jag tycker inte det är ok.