Vittnesmål nummer 646

Jag var påväg hem från ungdomslokalen under högstadieåldern när en kille (något år äldre) som bor ett kvarter från mig hoppar upp på pakethållaren på cykeln. Han börjar ta mig på rumpan och jag stelnar. Fortsätter cykla medans hans hand fortsätter allt mer in i mina byxor. Väl framme i korsningen där vi skulle skiljas så började han hålla mig nära sig och satt ner handen i mina trosor. Började smeka och sen la han in ett finger i mig. När fingret åkte in på insidan så tryckte jag bort hans hand och bara for iväg. Jag har aldrig någonsin nämnt detta för någon. Och försökt att bara skita i det och få bort det från mitt huvud. Men det malar på ännu idag, ca 13 år senare.

I yrkesgymnasiet så var jag ensam tjej med 14 pojkar i klassen. En dag hade vi projektarbete utomhus. En kille i klassen som jag var bra vän med skar sig i handen i misstag. Såret blödde ordentligt och jag gick för att hjälpa honom få stopp på blödningen med hjälp av första hjälpen väskan från bilen. Blödningen minskar och vi går tillbaka till klasskompisarna som har plockat ihop alla grejer för dagen. Min kompis hade en blodig servett ännu i handen och när vi når fram till klassen så utbrister en kille: oh va fan!? Har du varit och pullat X?

Flera klasskompisar skrattade. Och dom som inte skrattade såg ut att stelna till och inte visste vad dom skulle säga. Ingen försvarade mig. Jag gick bara iväg och försökte bara låta det passera.