Vittnesmål nummer 627

Har funderat av och an om jag ska dela med mig av min historia, inte är den så grov som vissa andras här men händelsen har lämnat spår i mig och förstört en vänskap.

Jag var väl i ca 16-17 års åldern, vi var en grupp som hängde ihop och hade hängt ihop sedan början på högstadiet.

Det va jag min bästa tjej kompis och 3 killar, två var äldre än oss och den ena i samma ålder.

Vi brukade vara ute och åka bil då en av dom äldre killarna hade körkort.

Jag var ju väldigt förälskad i just han som körde så det var så kul att få vara med och vi hade alltid roligt.

Men innan allt hände måste jag tillägga att en av killarna var väldigt intresserad av att veta min bh-storlek, han frågade flera gånger via messenger och varje gång så sa jag att det tänkte jag inte berätta för jag kände att det inte var något han hade med att göra.

Nå just denna kväll var vi på en skola i närheten där jag och min kompis bodde.

Vi hade varit där en stund och allt var nog bra vi hade skojat som vanligt, vi satt i gungorna och gungade då han ställde mig en fråga tyvärr så minns ja inte riktigt vad han sa men det var något som gjorde mig obekväm så jag hoppade ur gungan och gick iväg mot en buske där jag ställde mig.

Då kom han också dit och knuffade mig så jag föll in i busken.

Jag skrattade väl lite obekvämt och bad honom hjälpa mig upp men istället för att hjälpa mig hoppade han in i busken och la sig bredvid mig.

Vid det här laget hade dom tre andra försvunnit någonstans bakom skolan så det va bara han och jag där just då.

Jag skrattade ännu mer nervöst och ropade efter hjälp, inte i panik utan sådär på halvskämt för jag ville inte att det skulle bli dåligt stämning(? Jag vet inte, tyckte det hela var lite pinsamt)

Han tyckte att vi skulle ha sex och började nafsa mig i örat, jag sa ifrån flera gånger och nu minns jag inte exakt hur jag kom därifrån men har ett minne av att en av dom andra killarna kom och hjälpte mig upp.

Hade sånt obehag av personen i fråga efter det.

Tyvärr så några år senare gjorde vi en resa för art hälsa på min tjejkompis då hon flyttat. Då hade vi bokat 2 rum på ett gästhem.

I ett rum fanns det 3 sängar och i det andra fanns det två.

Pga att den ena killen var i ett förhållande med min s.k vän och hon trodde att vi skulle ha sex, alltså att han skulle vara otrogen så fick vi verkligen inte bo i samma rum.

Då ville jag bo med killen jag varit förälskad i länge nu men nej, trots alla försök så hamna jag att bo i rummet med två sängar och han som hade velat ha sex med mig i busken.

Inget hände men obehaget varje kväll då man skulle gå och lägga sig var enormt.

Tror inte jag berättat historien till någon i gänget som var med, berättade åt en annan vän som också var med oss ofta och hon tyckte historien var väldigt obehaglig och kunde inte tro att han skulle göra nåt sånt.

Blev efter det lite rädd för sex och män, det tog mig många år innan jag hade sex för första gången pga obehaget som lämnat hos mig sedan dess…

Han bad aldrig om ursäkt eller förklarade sitt beteende den kvällen, har inte sett honom sen resan och känner att jag inte har så mycket att säga till honom så jag tror inte att vi kommer att träffas igen.

Synd för vi var väldigt bra vänner.