Vittnesmål nummer 544

I somrast blev jag återigen våldtagen. De har ännu inte tagit fast killen. Men vet ni känslan när man läser i kommunens tidning att de var KAOS då det var FÖRSÖK till våldtäkt. Här fick jag flytta från min bostad för det var en brottsplats. Jag var genast till sjukhuset för de skulle få hans dna etc. Ändå står ärendet stilla?

Kan även påpeka att han även är anmäld för olaga förföljelse. För han lät mig inte vara efter händelsen. Jag grät, tog överdos, skar mig och var tvungen att hitta en ny bostad pga honom. Jag har betalningsanmärkningar, noll pengar, och katten vet ni hur svårt det var att få en bostad? Allt för en killes skull som hade sina jävla behov.

Känns så hemskt sedan att se i tidningen detta. Inte för att det är FEL de tar upp det. Men jag kände mig som mitt ärende inte var tillräckligt.

Nåja, även i höstas blev jag drogad av en kille på baren med fentanyl. Jag minns ingenting. Förutom att jag har hört från dörrvakten på baren att han försökte allt på mig när jag var helt drogad. Sen sa de att någon hade ringt polisen så de kom och tog mig i handbojor framför alla på baren och körde hem mig. Varför tog inte polisen ett drogtest?

Nej, de skickade hem mig med en dödsfarlig drog i mig. Allt måste man vara med om. Fy fan ändå.

Tack för den!