Vittnesmål nummer 301

1. Jag och min första pojkvän låg och grovhånglade vid hans pool. Vi hade just varit i bastun och simmat så vi hade bara badkläder på oss. Han var hård och tryckte sig mot mig, men jag hade inget problem med det. Men så när han är över mig, och jag plötsligt tittar upp, har han dragit av sig simbyxorna och jag såg för första gången ett pulserande, manligt organ framför mig. Jag frågar vad fan han gör och han klär snabbt på sig, ber om ursäkt och säger att det var vad han trodde jag ville. Förhållandet tog slut av orelaterade orsaker ett par månader senare.

2. Utav respekt, som jag fortfarande har för denna man, vill jag inte avslöja för mycket om vårt förhållande och vill aldrig att hans identitet kommer ut. Han var min första, och min första kärlek. Jag var i skolålder, och han var tio år äldre än mig. Jag gick efter honom, inte åt andra hållet. Jag har alltid tyckt om äldre. Han brände många broar för att få vara med mig. Vi gjorde slut på grund av andra människors åsikter och det krossade mitt hjärta.

På senare tiden har jag dock börjat fundera över hur hälsosamt det egentligen var. Han var porrberoende. Jag är ALLT för legalisering av all porr (då det är myndiga människor emellan) och rätten att låta myndiga människor arbeta i den industrin men jag måste säga att de flikarna jag öppnade på hans dator… jag kan aldrig få de där äckliga minnesbilderna ur mitt huvud. Allt medan jag sitter på hans famn, han grabbar tag i mina bröst och säger hur skönt det skulle vara om jag var på p-piller så han bara kunde ta mig nu. Med mitt lov blev jag också filmad flera gånger, bland annat då han kom på mitt ansikte tills jag slutade få luft, piskade mig och tog mig med ögonbindel då jag inte hade någon aning om vad han tänkte göra åt mig (filmer som han år senare berättar att han ännu onanerar till). Han lade ribban för vad jag över åren lät män göra åt mig, och bad dem göra åt mig för att jag trodde det var alldeles normalt, att det var totalt okej om jag kved eller grät av smärta och att det var mannens njutning som räknades i sovrummet. Det har varit svårt för mig att växa upp och inse hur fel jag hade.