Vittnesmål nummer 145

Det jag varit med om är mycket trakasserande på grund av min bakgrund. män har på något vis fått för sej att jag får bli behandlad på det sättet som passar dem.

När det gäller olika sysslor på en arbetsplats, har jag blivit tillsagd av en kollega att du är ju kvinna och gillar att städa så du får sopa och städa.

När det kommit till tyngre jobb sägs det att jag är en man bara utklädd till kvinna.

Jag blir erbjuden att röra vid den, men eftersom jag vägrat blir jag kallad pojke resten av dagen.

Vid tal om maskerad har jag fått höra av samma person att jag behöver inte klä ut mej -du är ju redan utklädd.

Personen har också ”hotat” att erbjuda min fru sitt manliga kön och påpekat att det vill hon nog hellre ha.

Jag har fått meddelande med erbjudanden av män att de gärna kommer och har sex med oss eftersom lesbiska klarar sej inte utan en man i sexet. Väldigt äckligt och noggrant uttalande att de kan ta oss en och en eller trekant eller ta med en vän och vara i samma säng så vi kan vara tillsammans under tiden.

På grund av min bakgrund tror många att jag är väldigt öppen att ge dem olika tjänster sexuellt. Jag vill inte, jag är gift och tillsammans med den enda människa jag vill ha. Då tar de upp bibeln i samtalet och jag får höra hur onaturlig och fel jag är.

Det finns de som vill att jag visar min bröst för det är väl ingen skillnad för mej nu än vad det var förut att gå med överkroppen bar. De förstår inte att det har blivit annorlunda och för mej känns det privat och inte som förut.

En man skickar åt mej hela tiden och skriver du är söt, du är vacker och en massa annat. Jag försöker säga jag är inte intresserad, jag är gift.

Men sedan på krogen när jag stod och pratade med en manlig kompis dök han upp och påpekade åt alla jag bara pratade med: ”tro inte på henne hon e falsk hon är inte vad du tror”.

Jag lägger stop här, jag skulle kunna skriva hur långt inlägg som helst.