Vittnesmål nummer 33

Det är fest och vi är ett gäng vänner hemma hos en kompis. Jag står i badrummet och sminkar mig då han kommer in och stänger dörren efter sig. Vi talar en stund och plötsligt kysser han mig. ”Har inte du flickvän?” frågar jag, ”Hon får inte veta nåt, för du skall inte berätta” svarar han. Jag börjar i förvåningen skratta åt den totalt absurda situationen, vi är ju vänner. Men skrattet fastnar i halsen då han i nästa mening yttrar orden ”Sug av mig”. ”Jag vill inte” svarar jag, fortfarande inte säker på om han menar allvar eller skämtar. I samma stund knäpper han upp sina byxor. Jag blir så rädd att jag inte vet vart jag skall ta vägen, och står bara kvar. Han tar ett hårt grepp om mitt hår och tvingar mig ner.

Där stod jag på knä, knep igen ögonen, och hörde mina ovetande kompisar skratta utanför, medan han dovt stönande förde sitt könsorgan fram och tillbaka i min mun. ”Du säger ingenting åt någon om att detta har hänt, förstår du?” är det sista han säger till mig. Jag var 15 år och skämdes för mycket för att våga berätta om denna händelse för hans flickvän, som dessutom var vår gemensamma kompis.

Detta var dessutom bara början. Denna pojke gick i samma högstadium som mig, och sportade senare med att klämma mig på rumpan då vi möttes i korridorerna. Inte heller då vågade jag säga någonting.