Vittnesmål nummer 892

Dom två händelser som jag minns främst och som fortfarande sitter i är hur jag som fjortonåring upprepade gånger blev tvingad till sex av min då ganska mycket äldre pojkvän, trots att jag uttryckligen sa nej. Jag lade alltid skulden på mig själv efteråt och tänkte aldrig tanken på att berätta åt någon eftersom jag tyckte om honom för mycket.

En annan sak var när jag var 15-16 år och var hemma hos min pojkvän och kollade en film tillsammans med han och hans kompis. Jag somnar och något skede får dom den briljanta idén att dom ska runka och lägga sperman i mitt ansikte. En sak som jag bara skrattade bort då men som jag idag blir så jävla förbannad när jag tänker på. Ännu mer arg blir jag när jag tänker på alla dessa ”män” som kommer undan med att bete sig såhär för att vi kvinnor har lärt oss att vara tysta och inte göra en så stor grej av allt vi utsätts för.