Vittnesmål nummer 923

Detta är ett minne som jag har försökt att förtränga i några år nu,men det går inte. Jag var tillsammans med en kille som brukade umgås med en ganska mycket äldre man än vad vi var. Fick ofta kommentarer om hur fina vi var tillsammans och att han nu hade hittat rätt tjej (det var inte första gången vi var tillsammans då)

I början kände jag mig ganska bekväm och så även om jag visste att alkoholen hade sin verkan på mannen. Har blivit slagen och alla möjliga hemska tänkbara saker. Min kille sade inte ifrån. Det gick ungefär en månad så började mannen säga åt mig att gå in på toaletten och ta bilder på mig själv. I bara underkläderna. Det som skulle synnas var brösten och hurudana trosor jag hade på mig. Första gången sade jag ifrån och då sa han att jag skulle komma närmare honom. Han tog tag i min arm och vred den så jävla mycket bakåt att jag trodde han skulle bryta av den. Jag sa aldrig aldrig ifrån igen.

Även om jag var mycket obekväm med att fota mig själv så gjorde jag det ändå. Trodde också det skulle stanna på det stadiet. Där hade jag allt fel. Kan tillägga att killen visste allt jag blev utsatt för. Jag hade somnat i mannens säng. Vaknade plötsligt av att han ligger och tar på mig. Försökte svänga mig och glida bort men det gick inte. Han påstod då att han inte rört mig även om vi visste det båda två.

Då det ännu skulle sluta där. Men det gör det inte heller. Gjorde allt jag blev tillsagd att göra för att inte bli skadad. Fick ändå stryk för det. Skärsår gjorda med kniv.

Nu kanske ni tänker varför jag inte stack? Jo, för att jag hade inte tillgång till varken min mobil eller bilnycklar sålänge vi var där.

Då kom det till det stadiet att han älskade mig. Tänkte då oj herregud var i hela helvete ska detta sluta. Påföljden blev då att när det var dags att åka hem så var det bara pojkvännen som skulle åka. Inte jag. Varpå då killen hade åkt pratade vi en stund och jag tänkte att jag får nog säkert snart åka också, så blev det inte. Han sa åt mig att ta av mig kläderna och lägga mig på sängen. Och jag visste ju bättre än att streta emot när han med sina 120 kilo eller vad han nu vägde kom och lade sig på mig. Och då skulle ha sex med mig. Jag stängde ut allt. Blev helt kall. Vad fan skulle jag göra!? Det fanns inte så många alternativ än att bara ligga där. Jag vet inte hur många gånger det uppretade äckliga sexet med en gubbe som var äldre än min pappa hände. Jag kände mig smutsig.. Hemsk. Berövad. Men killen gjorde inget. Inget med mig. Ingen kram, ingen puss. För han hade lovat att inte röra mig. Jag stod ut med detta helvete i nästan ett halvår. Då fick jag nog. Jag flyttade. De ringde efter mig. Hotade mig att min familj ska få lida för dethär. Som tur hände något aldrig. Förutom det som hände mot mig.

Händelserna har blivit polisanmälda så fort jag slapp bort. Men de kunde inte göra något eftersom jag inte sagt NEJ. Vad gör man? En tjej på 20 år och väger mindre än 60 kilo?

Polisen hade också bilderna jag tagit på mig själv. Men det kunde dom inte fälla honom på heller för att det var jag som tagit dom själv.

Idag är jag en starkare kvinna trots mina upplevelser.