Vittnesmål nummer 941

Detta är en jobbig sak att skriva om och väldigt tungt att återberätta händelserna. Jag har blivit utsatt för två olika övergrepp av två olika män, båda under detta år.

Det första övergreppet skedde i januari. Jag träffade en väldigt snäll kille på baren och vi pratade en hel del. Jag lade märke till att han inte verkade intresserad av någonting annat än att prata då han inte berörde mig på något sätt. Då baren stängde gick vi hem till honom och fortsätte att prata om allt mellan himmel och jord. En stund senare sade vi god natt, jag lånade hans skjorta att sova i och vi gav varann en godnattkyss. Jag tyckte det var skönt att han inte ville ha sex eftersom jag inte alls kände för det. Efter en stund (osäker på hur länge) vaknade jag av att han bland annat tog på mina bröst, fingrade mig, förde mina fingrar på hans kön och sedan försökte ha sex med mig ”medan jag sov”. Jag var förstelnad och kunde knappt röra mig eller andas. Som tur slutade han då jag lyckades ge signaler av att jag var vaken. Dagen efter var jag fortfarande i chock och förstod inte vad som hänt före jag kom hem och brast ut i tårar.

Den andra gången var i oktober. Jag var på besök hos mina studievänner på annan ort. Första natten spenderades hos en väninna och den andra hos en väldigt god killkompis. Måste infoga att denna person är den enda killen som kände till  den tidigare händelsen, så stor var min tillit till honom. Vi var ute och festade ett gäng på tio personer och vi blev alla rätt fulla, vissa mera än andra. Då kvällen led mot sitt slut gick vi hem till honom som planerat. Han frågade upprepade gånger om vi skulle ha sex och jag svarade varje gång nej eftersom jag kände att det skulle förstöra vår vänskap. Även denna gång vaknade jag upp av att killen jag sov bredvid tog på mig och fingrade mig. Jag panikade ur och satte mig på golvet och började gråta och skaka okontrollerat. Han bad om ursäkt och gick för att lägga sig på soffan. Morgonen därpå fick jag veta att han planerat ha sex med mig trots att jag sov.