Vittnesmål nummer 778

Jag hade varit ute på krogen med mina vänner, alla vänner hade gått iväg med någon och vi hade splittrats sådär som man lätt gör då man är ute. Jag kände att det var dags att gå hem och gick över gågatan mot taxi. Då stötte jag på en halvbekant som jag bara hade träffat några gånger tidigare. Han sa att han ville att vi sku fara hem tillsammans, jag sa att jag inte orkar. det var lättsam stämning ändå och jag började gå mot taxikön, han följde efter och pratade om lite ditt som datt. Jag stod i kön och han sa ”ska vi fara till ditt eller mitt?” Jag svarade att mina föräldrar är hemma och att jag inte orkar komma till hans.

Nå det blir min tur att hoppa in i bara taxi vilket jag gör. Och han hoppar in efter mig. Jag säger till taxichauffören min adress och frågar samtidigt vad hand adress är att taxin ska fortsätta till hans sen då de släppt av mig. Han skrattar och säger ”neee jag ska nog av på samma adress som henne” varpå jag skrattar och säger nej det ska du verkligen inte, alla mina syskon och mina föräldrar är hemma int tar jag nån kille dit då.

Vi kommer upp på min gård och taxichauffören frågar om jag vill betala det som kommit på mätaren hittills eller om killen tar allt sen. Jag säger att jag betalar min del, varpå killen säger att han ska av här också att han betalar hela summan.

Jag säger då att nej det ska du inte. Stiger du ur så får du väl gå hem då för in kommer du inte. Han skrattar och betalar. Vi stiger ut och jag går mot dörren. Stannar på trappan av att han står bakom mig och flinar. Jag känner hur obekväm jag blir och är orolig att nån i familjen ska höra oss och vakna. Jag säger åt honom att han kommer inte in. Då säger han; men vi ska ju bara sova, int behöver vi ha sex.

Vid dethär laget var jag jävligt trött på honom och tänkte bara på hur pinsamt det blir imoron när han ska hem och måste gå genom hallen och kanske se mina föräldrar. Jag suckar och säger okej men inget sex. Vi smyger upp på vinden och direkt vi kommer innanför min dörr börjar han tafsa och pussa mig. Jag säger igen nej att vi ska inte ha sex, mina föräldrar ligger i rummet under. Han säger ”men om vi bara har oralsex jättetyst?” Jag blir arg och säger nej och lägger mig ner i sängen och är så äcklad. Vad gör han inte då? Går ner på mig och börjar på. Jag känner mig så illa till mods och är SÅ rädd att mina föräldrar eller syskon ska höra nått. Jag säger att han ska sluta och går till slut med på sex bara för att han ska somna och mardrömmen ska vara över. Värsta sexet i mitt liv och skammen på morgonen när mina föräldrar fråga ”var det någon du är kär i som sov över inatt? Har ni träffats i stan?”

Fyfan.