Vittnesmål nummer 711

Jag var 18 år. Hade en 8 år äldre pojkvän (eller vad man ska kalla det, han höll på med andra men det var ju bara jag som var svartsjuk sa han)

Vi låg i hans säng o kollade på film. Det kom en lesbisk scen. Han direkt, ”blev du våt nu? Jag måste känna efter!” Så han kastade sig över mig o försökte trots mina protester komma åt att känna efter.. Jag klappade till honom! Han blev förbannad på mig o pratade inte med mig på hela kvällen.

Efter det började han behandla mig som skit. T.ex om jag ringde honom på en fest låtsades han som att jag ringde och var svartsjuk! Jag kunde fråga vad han gjorde men han (inför kompisarna på festen då) kunde stå o säga att han inte alls har legat med henne och att jag skulle sluta vara svartsjuk, och liknande. Han fejkade alltså hela samtal och sa saker som fick det att låta som att jag ringde o var svartsjuk..

Han kunde även berätta att han sovit med andra tjejer bara för att se min reaktion.. Han berättade detaljer om hur hans ex (14 år) var i sängen t.ex hon blev inte våt då hon var full etc.

Han gick också runt o sa att jag var slapp som en 10-liters hink (jag hade haft sex väldigt få gånger i mitt liv så nä). Och det var han som mest av alla påstod att jag legat runt fast så inte var fallet.

När vi varit ute o festar ihop kunde han hitta på historier att jag tafsat på den o den och ställt till med svartsjukedraman etc trots att jag själv aldrig var såpass alkoholpåverkad att jag skulle glömma dessa incidenter..

Jag vet inte vad jag gjorde med honom. Varför jag lät mig förnedras så. Varför? Han var ju allt annat än snäll!

Och jag tänker ofta på hans ex. Hon som var fyra år yngre än mig, ett barn.. Varför i helvete reagerade inte omgivningen?