Vittnesmål nummer 687

Har haft otrolig oro och ångest över att skriva hit, men känner dock att detta utrymme är rätt ställe och att min röst ska fan bli hörd.

Har flera upplevelser, men tar upp en. Det var nyår, firade med kompisgäng. Med i gänget fanns en jappe, vi kan kalla honom A. Han berättade i början av kvällen att jag var snygg, jag skrattade och tackade, osäker på vad han menade. Under kvällen forstatte hans kommentarer, även om jag klargjorde att jag var upptagen och inte alls intresserad (även om min relationsstatus inte borde ha någon skillnad).

Kvällen fortsatte, och vi lade oss till sängs något berusade. Vi sov på madrasser brevid varandra. Under natten vaknade jag till att han rörde mig, överallt. Jag var för full och trött, fick inte ett ord ur mig.

Nästa morgon drog alla hem, och jag började fatta vad som skett. Skrev honom ett sms där jag berättade att de han gjort var så jävla fel…hans svar var ett jävla ”förlåt va full, d ska int hända pånytt.

Det som gjorde skitet värre var att jag nästa dag ringde till min dåvarande pojkvän, full av ångest och sorg och skam, och berättade vad som skett. Hans svar var något i stil med ”du ska va tacksam att jag inte tar det som otroghet!”

Vet ni vad det sjukaste är… jag var tacksam.