Vittnesmål nummer 688

Blir otroligt ledsen/arg när jag sitter och läser vad andra har varit med om, känner igen mig i så
många berättelser, dock så inspirerar det mig att orka var stark och att orka kämpa vidare!

Har idag halva dagen suttit och funderat om jag skall dela med mig om att jag blivit sexuellt utnyttjad eller inte, men jag bestämde mig för att dela med mig!

Blev som 15-åring tillsammans med min allra första pojkvän. Jag minns ännu hur glad jag var över att ha någon som tyckte om mig påriktigt, trodde jag då.

Jag hade då vi denna tidpunkt inte ännu haft sex och var nog inte heller redo för det.

När vi började att träffas minns jag hur han tjatade om att han ville att jag skulle ”sitta på honom”, och hur han ville lära känna mig ”kropsligt” som han sa, jag sa till honom att jag inte var redo och att jag inte ville, trots detta så varje gång vi var ute och körde så försökte han tränga ner sin hand i mina byxor och försökte tränga handen innanför bhn, trots att jag bad honom att sluta så fortsatte han. Till sist pga hans tjat om att han ville ha sex så gav jag mig, jag minns ännu i denna dag att jag inte ville men gjorde det ändå för jag tyckte ju om honom, och han var ju min pojkvän? Detta fortsatte varje gång vi träffades, det enda han ville va att ha sex, detta pågick i ca 1,5 år.

3 gånger tvingade han mig utan kondom, så jag var tvungen att ta akutpiller för att inte riskera att bli gravid.

Under denna tid hade han även andra bakom min rygg som han vänstrade med. Det var en kväll som han hade varit ut och kört med sin kompis och jag fick följa med, denna gång hade jag sex med honom i hans kompis bil. Därefter åkte vi och hämtade en annan tjej, jag såg hur han kysste henne men jag vågade inte säga till, de skjussade hem mig och jag fick därefter veta att han hade haft sex med henne direkt efter att jag har blivit hemskjussad.

Jag minns ännu hur han blev sur och ”hotade” att åka och ha sex med en andra om jag inte ville det, han hade sex med andra bakom min rygg ändå. Har flera gånger blivit kallad hora av honom just pga jag inte velat, jag trodde länge att det var min skyldighet att att ha sex med honom och jag la alltid skulden på mig själv.

Denna man har idag dock åkt fast, åkt fast för sexuellt utnyttjande av minderåriga, jag själv har ej anmält honom och varit delaktig för jag har känt att jag hade inte orkat med sånt.

Det tog flera år förrän jag insåg vad jag hade varit med om, för ca 1 år sen har jag börjat gå hos psykolog just pga dålig självkänsla, självhat och ångest just pga detta som hänt. Jag är också väldigt ”försiktig” av mig när det kommer till män i dagens läge.

Men idag mår jag mycket bättre och har en pojkvän som jag mår bra med!