Vittnesmål nummer 566

De här hände för 6 år sedan. Jag håller på att skolar om mig från kosmetolog till närvårdare, och jobbar extra på en praktikplats jag hade till den första utbildningen.

Nu finns det en man med i firman som då tidigare bara drevs av en kvinna, dessutom hennes sambo.

Han har bokat en massage av mej. När jag kommer till behandlingsrummet är han i duschen som finns i rummet. Han kommer ut skrattandes att ja jag tycker de e fräschast att vara nyduschad innan massage. Tänker på att alla i personalen sagt att han vill va naken vid massage så tänker int destu mer på det. Han säger att de e hans ljumskar som behöver massage. Jag packar in skrevet med handduk som jag trycker in ordentligt under honom. Nån annan handduk vill han minsann inte ha då han har så varmt. Börjar massagen, han klagar att jag tar i för hårt, tar tag i min hand å visar hur jag skall ta i för att de inte ska ta för ont. Å jag svarar att jag tar i lättare då tills musklerna vant sig men sen tar jag i hårdare. Då börjar handduken resa sig! Å han tar tag i handduken å börjar sakta dra den av sig! Jag tar en ny handduk å täcker paketet på samma sätt. Å fortsätter nu hårdare med massagen för att jag tänkte de blev nog för skönt i misstag. Men igen drar han sakta av dej handuken flinandes. Då blir jag förbannad. Täcker en 3e gång om paketet å säger åt han på skarpen att jag blev anställd att göra massage extra i studietiden för att jag kan ta i ordentligt å hade han bokat tid hos mig så var han väl medveten om det. Å då sku han minsann få känna efter vad dom anställt å int nå smekas! Jag tog i för allt vad jag kunde å han kved resten av massagen då jag massera hans ljumskar. Å påminde honom noga att de var ett ben till.

Värsta e att jag e inte den enda drabbade å jag blev stoppad till polisanmälning, då detta skedde på liten ort.

Till saken hör att jag varit med om en annan obehaglig upplevelse när jag blev opererad för blindtarmen och i värsta smärtlindringen var en manlig sjuksköterska in i mitt rum och skulle tappa mej på urin med kateter. Minns att de tog ont å jag var flummig. Och 30 min efter gick jag akut kissnödig känsla. Å då var det en kvinnlig sköterska som kom å det visa att min blåsa var överfull. Och jag vet inte vad mannen gjorde?

Nu till poängen hör att den manliga chefen som jag masserat fortsatt att studera, till just sjuksköterska!?!

Min magkänsla å varningsklocka blinkar rött!

Men vad gör man Nu? Å det finns fler utsätta av denna man. Men jag skulle önska att hans studier blir avbrutna….