Vittnesmål nummer 542

Allt hände mellan sjukhuset och hem klockan 02:00 på natten. Jag hade åkt in för tryck på hjärtat och klappningar och blev sedan hemskickad med taxi. Taxichauffören var nyfiken och kände igen mej från någonstans. och jag berättade att jag varit på tidningen nyligen. Samtalet gick vidare och han sade att inte är du helt 100% kvinna när du fortfarande är gift med en kvinna. Jag var trött och svara kort – ”Jo det kallas lesbisk”. Han avbröt ”Nej, en riktig kvinna vill ju ha en karl. Och dessutom kan du aldrig ändra på vem du är, du kan bara ändra på utseendet och det erkänner jag att du gjort bra för du är väldigt snygg & sexig, man skulle aldrig tro du är man”.

Jag svarar jag är inte man heller…

”Jo du kommer aldrig bli 100% riktig kvinna, du kommer aldrig att få äggstockar aldrig kunna skaffa barn.”

Ja orkade inte svara, och då kom vi in på gården och han fick syn på vårt stora båtprojekt. Han titta stort på båten ”Oj vilken båt, de ju förfan Noaks ark! Vems är den?!”

Den är vår svara jag. Han blev jätteglad och skrattade och sade ”Vad var det jag sa, nog finns det en karl i dej, sånt där håller inte kvinnor på med.”

Under betalningen så frågade han igen men ”Varför är du tillsammans med en kvinna, du ser så bra ut så en karl får du nog. Ärligt tycker jag du e förbannat snygg.”

Jag svara ”Jaja, men jag vill int ha nån karl, jag vill bara ha min fru. Hejdå.” Så gick jag in. Alltså vilken jäkla åsikt man än har blir man hämtad från sjukhuset så orkar man inte med såna diskssioner.