Vittnesmål nummer 402

Jag var 15 år och var på en av mina första ungdomsdanser. Jag dansade med mina vänner och mitt från ingenstans kommer och okänd pojke och började hångla med mig och ungefär 1sek senare tryckte han sin hand innanför mina shorts. Minns hur chockad jag blev, jag frös till is och fattade ingenting.

Samma år på hösten var jag på en hemmafest med mina vänner, vi alla drack väl lite för mycket och eftersom man var så liten kunde man inte riktigt hantera det, så jag minns att jag gick upp på övrevåningen och skulle lägga mig ner och vila lite. Minns att jag somnade till och vaknade av att 3-4 killar (som var mina ”vänner”) kom upp och jag låtsades fortfarande sova, minns hur två av dom försökte övertala den ena att han skulle göra något med mig eftersom jag var ett ”lätt byte” när jag sov. Han kom och la sig bredvid mig och då ”vaknade” jag och gick därifrån och dom blev sura.

Sommaren efter hade jag fyllt 16 sommarjobbade jag på ett ställe, mitt värsta minne därifrån är när min chef/ägaren diskuterade min och en annan anställds rumpor inför kunderna. Det var väl på ett skämtsamt sätt, men vad gör man liksom när man står där och gör sitt jobb och ägaren och kunderna mittiallt börjar ”poängsätta” ens röv?

Och inte att förglömma alla jävla gånger man har frågat kunder ”vill du ha kvitto” och får svaret ”om ja vill ha fitto?”