Vittnesmål nummer 401

Jag har likaså som många andra också blivit tafsad på på krogen, fått dickpics,varit tvungen att göra saker mot min vilja, sen har jag också haft en del “one night stands”. En sak jag gjorde då jag mådde dåligt, det var ett slags självskadebeteende jag hade, jag hade precis blivit 18 så då kunde jag ragga på krogen. Majoriteten av alla engångsligg började alltid bra men då vi började ha sex stängde jag alltid av och bara gjorde det för den tillfälliga njutningen och för att tillfredsställa killen. Dagen efter då han eller jag har åkt hem så kom ångesten och gråten. Jag hade utvecklat en väldigt dåligt relation till sex sedan tidiga tonår. Kanske redan som barn hade jag en negativ relation till parförhållanden och sex. Här kommer första berättelsen:

Naken gubbe

Det var sommar, jag var 11 år, umgicks med familj, släkt och vänner på sommarstugor. En sommardag var vi på villan, mina föräldrar, jag och 2 släktingar. De satt på verandan och drack kaffe och mannen som jag snart berättar om drack 2-3 öl. Han var rolig annars, har alltid gillat honom sedan jag var liten, förutom hans överdrivet hårda kramar man fick varje gång man sågs, vi busade och lekte och hade kul men kramarna och hans sätt att lyfta upp mig i luften var obehagligt men jag visste inte varför. Då vi var på villan tjatade jag på mina föräldrar att de eller allihopa skulle komma och simma med mig, ingen kom så jag gick och simmade själv, efter en stund blev jag uttråkad igen och ropade om pappa ville komma och simma med mej men inte ville han det. Mitt i allt stiger den här mannen upp från kaffebordet och rusar ner till bryggan och säger; “Jag kommer och simmar med dej ja!” Jag skrattar lite för att han gjorde någon rolig gest medan han sprang men jag slutar skratta snabbt. Han kläder av sig helt naken och hoppar i vattnet framför mig, simmar fram till mig och håller fast mig hårt under vattnet bakifrån och tafsar lite, minns inte exakt var han tafsade för jag var mest orolig över att jag inte kunde simma och fick panik. Jag ropar att han ska släppa mig och att sluta. Det gör han, han skrattar, simmar några meter till stegen och går upp som om inget hänt, skämtar om det kalla vattnet (elr något) med de andra. Jag är i chock, stannar kvar i vattnet en bra stund, men ingen förstår eller har sett vad som egentligen hänt så dagen fortsätter som vanligt. Och jag försöker undvika honom resten av dagen.

Då jag var 16 år och åkte till dem och hälsade på med mina föräldrar så gav han mig den där “från topp till tå” blicken. Jag gav honom en allvarlig blick och sen dess verkar han ha fattat att jag tog illa upp.

Tältet

Då jag var 15 åkte jag iväg på en festival med 2 goda vänner, visste också att en kille var där som jag hade tyckt om länge och ville gärna umgås med honom och hans kompisar, vi bestämde en träff vid ett ställe på campingområdet. Jag hade fått i mig några groggar och upplevde min första ordentliga fylla. Jag blev glad att han kom och vi umgicks och hade kul, senare gick vi till hans tält, vi hade kul, låg och myste och hånglade, det ena ledde till det andra och allt var fine. Mittiallt så snubblar det in en 30+ åring i tältet, han är full och bor tydligen tillsammans med den här killen i tältet. Han kommer in och lägger sig. Killen försöker säga åt honom att gå ut och att vi vill vara ifred och tjatar på honom men 30+ åringen säger: “nämen fortsätt ni bara, ja vänder mig bort och sover här ja! “ killen suckar och säger “ja ja”, vi fortsätter att kramas och mysa och tafsa lite. Jag ligger mittemellan killarna, med ryggen mot 30+ åringen.

Plötsligt känner jag hur två händer greppar om mina skinkor och fattar ingenting, killens ena hand är ju på mitt bröst jag säger till killen; “men va? där är ju dina händer, jag tror att *** tog mej på röven!” killen; “nä it kan han ju he, han sover ju han…” Vänder mig om och 30+ åringen ligger med ryggen mot oss och killen försöker få kontakt med honom och frågar om han är vaken. Det är knäpptyst och han rör inte på sig så jag ber killen att byta plats med mig och vi somnar. På morgonen var han borta.

Blicken som befaller

18 år, bor i en etta i stan och börjar dejta en äldre kille som jag pratat med via fb och skype i 2 veckor. Min pappa är bekant med hans familj och gillar dem så ja tänkte att den här killen kan vara något att hänga i julgranen! Vi bestämde en dejt och han hämtar mig och vi åker iväg och tar en öl på en mindre krog. Det börjar som en vanlig dejt men jag märker på honom att något inte riktigt stämmer, han verkar typ desperat och oklar. Vi sitter mittemot varandra vid ett bord, han stirrar på mig med en obehaglig dominerande blick och böjer sig fram, då gör jag det också, han ger mej en puss, vi pratar lite mer och de framtvingade pussarna fortsätter ett par gånger.

Sedan åker vi ut och kör och stannar på någon parkering för att prata lite mer, han verkar deprimerad och har mycket som händer i sitt liv och han vill prata om det med mig (tydligen). Efter ett tag så skojjar han om att bli avsugen medan han kör. Då kommer dendär blicken igen, en obehaglig dominerande blick, jag vet att jag inte har så mycket att säga till om så jag suger av honom. Han har dålig hygien, det märks på lukten och smaken. Fast jag var på något vis van efter mina omtumlande tonår med dåliga killar att “stänga av” och bara göra det, jag får iallafall fina kommentarer om mitt utseende mm. i utbyte. Dagen efter brukar gråten och ångesten komma men den tyckte jag var värt den uppvaktning jag fått av män, jag mår ju åtminstone bra så länge stunden varar och någon tycker om mig.

Han får sin avsugning i bilen och sedan skjutsar han hem mig och vi fortsätter prata på fb. Han börjar skriva ofta, många hjärtan och kärleksmeddelanden. Vi träffas under ett par helger till och han kommer till min lägenhet i stan. Det känns som att han tror att vi har ett förhållande, han berättar mest om sig själv och hemskheter som har hänt honom och jag är en snäll person som lyssnar och hjälper till med andras problem. En kväll ligger vi och pratar och han öppnar upp sig om att han blivit anmäld för våldtäkt av 2 stycken 13 åringar, han berättar sin version för mig att de bara vill “fucka up” för honom och att han inte ens hade haft sex med dem och hur synd det är om honom, han börjar säga förlåt för det som hände i bilen, att det kanske inte var ok. Efter en massa gråtande från hans sida har vi sex, jag stänger av känslorna och låter honom göra det mesta jobbet. Blicken återkommer, han dominerar mig på ett osexigt sätt. Är det här en början våldtäkt tänker jag? Plötsligt sätter han sig på min bröstkorg och trycker sin kuk i min mun utan förvarning. Jag kan knappt andas på grund av hans tyngd och hans flensost kuk i min mun. Jag kan inte säga nej för jag är i chock (och har en äcklig kuk i munnen), ja får bort honom och säger något i stil med; “kan vi göra något annat?” han fortsätter knulla mig, jag “spelar död” tills han kommer, jag lägger mig och låtsas sova halva natten för känner mig helt tom efter dendär upplevelsen. Nästa dag åker han hem och några dagar senare försöker jag avsluta vår dejting men det tar ett bra tag innan jag slipper honom helt och hållet, vi pratar över nätet ett tag till och kontakten tar slut. Efter händelsen har samma fråga ekat i min hjärna; var det en våldtäkt? Jag ställde ju ändå upp.

Har råkat se denhär mannen några fåtal gånger efter upplevelsen, mitt hjärta börjar gå fortare, jag blir rädd och vill undvika honom så gått det går för jag vet vad han gjorde och vad han möjligtvis kan vara kapabel till att gör mot mig igen. Min panikångest utvecklas.

Idag

Nu är jag 23 år och har erfarenhet av en hel del dåliga killar och sexuella trakasserier, jag trodde att jag aldrig skulle hitta en ordentlig partner, hade räknat med att vara singel hela livet. Men nu hittade jag en kille som aldrig skulle kunna jämföras med de andra som jag stött på, han ser alltid till att jag mår bra och att vi pratar om det är något som bekymrar någon av oss. Inget drama överhuvudtaget och vi tar det alltid lugnt och gör saker som båda vill. Inga konstigheter! Precis som det ska va! Trodde inte att jag förtjänade en sån kille men efter att jag tänkt tillbaka på alla rövhål jag mött så är jag väldigt lyckligt lottad att jag har en sån som han!