Vittnesmål nummer 326

Skulle finnas några till berättelser..men denna tänker jag för första gången någonsin dela med mig offentligt, och det handlar tyvärr om min ex.

Min ex ha tyvärr på många sätt inverkat på mitt liv, mera negativt. Men även gjort mig starkare.

Han var min första ”pojkvän” (så här i efter hand anser jag att bara uttnyttja mig på olika sätt).

Han var 15-16 år äldre..jag relativt ung när jag lärde känna honom. Och tyvärr var han i mitt liv helt för många år, även om hans ena släkting varnade mig för honom, han är int bra för dig..men man trodde inte.

Utan att gå vidare med det, det är för lååång historia. Berättar jag nu om en händelse som jag efter alla dessa år int ännu heller tycker att är okej.

Min ex var den som tog min oskuld. Med åren va sexet mera att han kom. Oralsex fick jag skräck för… Tänk dig att den andra kommer i din mun, och håller dit huvud nere/på plats.. även om du fösöker dra dig loss. Men nu de som jag tycker va fel.

Jag sovde över en natt hos honom. Tror det va mitt i natten.. Kommer ihåg att han vaknar.. Han säger inget eller frågar inget. Han bara plötsligt rullar sig upp på mig. O utan att säga ett ord eller fråga om jag vill, gör han sina behov i mig.. utan kondom o allt. Han uttnyttjar mig sexuellt, det är min tolkning om man int frågar utan bara kommer på en.

Efter att han kommer, lägger han sig ner brevid o fortsätter sova. Jag helt paff, går till badrummet o torkar av mig, helt paff försöker jag förstå va det just var som hänt.

Du uttnjyttade mig på många sätt. Du använde även psykisk våld o tyvärr hann jag uppleva ävn fysiskt våld.

På grund av dig vågade jag int lita på män i många år. Jag stängde in mig i en bubbla. Jag hade trauma för sex. Och skulderna tack vare dig jag betalat i många år. När jag äntligen kastade ut dig, ringde du i efterhand o frågade om pengar. Du fick dom ej, du dödshotade mig.

Jag slutade leva i många år, nån slags depression väl. MEN

Nu kan jag säga att jag lever igen. Jag skrattar o har världens bästa sambo, jag lever livet. Och nu vet jag va riktig sex är.

Jag har förlåtit dig, jag vill inte leva i bitterhet o hat. Men glömmer aldrig.. aldrig.

Jag är tillräckligt bra