Vittnesmål nummer 601

Konkreta exempel från de senaste SJU DAGARNA? Varför inte. Arbetskollega säger att jag ”ser ut som en tjej vars fitta han vill att ska sitta på sitt ansikte”. Annan man säger att han ljugit om att jag har pojkvän så att en gemensam bekant inte ska fråga mig ut på dejt trots att jag klart och tydligt sagt NEJ tidigare. Eftersom ett ”Nej” från mig inte betyder lika mycket som ett ”Nej” från en manlig varelse som ser sig ha rätten till min kropp, eftersom han inte ger upp innan han tror att jag är någon annan mans egendom.

Någon tar på min rumpa eftersom ”jag lagt upp en bild på en tatuering, det är allmän egendom”.

Köper biljetter för konsert från en främling över Facebook. Främlingen säger att jag är vacker och frågar om jag vill fika. Säger tack men nej tack och får en utskällning. Borde kanske ha ljugit om att vara upptagen för att skippa utskällningen, eller?

Man följer mig hem från krogen. Säger NEJ (vilket magiskt ord, vars innebörd få verkar förstå), jag går hem ensam. Han är skitfull. Kan jag förresten påminna er om att jag talar om de senaste sju dagarnas händelser nu? Då jag räknar upp allt detta. Hursomhelst. Man går tillbaka till krogen men tar taxi hem till mig efter midnatt. Säger åt mig att jag haft sex med hans vän samma kväll och säger att jag måste ha sex med honom isåfall, vägrar gå. Slänger ut min ”vän” och tar bort honom från sociala medier. Får mess om ett par dagar då han undrar varför jag ”leker svår”.

Sitter på buss med min landlord och hans vän kommer in, kommenterar att Tom, 75, har tagit ”vinsten hem” eftersom han har en ”läcker tonåring vars bröst inte hänger” med sig trots att frun är hemma. Säger åt honom att det är respektlöst men det skrattas bort som skämt.

De senaste sju dagarna bara. Har inte precis lust att börja rabbla upp de tidigare dagarna, eller åren. Detta är vår vardag. Låt oss skapa en bättre vardag för kommande generationer.