Vittnesmål nummer 399

När jag var 19 år var jag i stan för att gå på teater. Hade åkt ner med mamma, barndomsvänner och deras mamma. Vi sov på hotell.

På eftermiddagen hörde en vän av sig till mig, han ville träffas. Jag sa att jag inte hade möjlighet eller tid att träffas. Han sa att jag ändå skulle komma till honom.

Jag struntade i att svara, åt mat med dom andra. När jag senare kommer tillbaka till hotellrummet har jag 14 missade samtal och många meddelanden. Han sa att han kommer till mig för han vill träffas. Jag tänkte okej.

Jag gick ner i foajén och väntade. Han kom några minuter senare. Jag såg på avstånd att han var full. Jag steg upp, han följde med i hissen. Där tog han tag i mig och kysste mig. Jag blev rädd. Jag ville helst av allt att han skulle gå hem igen.

Vi åkte upp till den vånigen jag sov på. Jag tog fram nyckelkortet och drog det så att dörren öppnades. Vi gick in, han stängde dörren.

Jag försökte få igång tv:n, bakom mig hörde jag hur han närmade sig. Han tog tag i min midja och försökte dra mig bakåt. Jag sa åt honom att sluta. Han gick och satte sig på sängen, jag satte mig en bra bit ifrån honom.

Efter en stund tog han tag i mig igen, lade mig ner på rygg. Jag sa ”nej, sluta”. Han slutade inte. Han höll fast mig med ena handen, tyngden på mig så jag inte slapp upp. Han tafsade på mig, både innanför och utanpå kläderna. Jag kämpade emot, men eftersom han var mycket större och starkare än mig hade han övertaget. Jag sa flera gånger att han skulle sluta, men han lyssnade inte.

Han lyckades få av mig byxorna, jag fick panik.

Jag blev helt stel och kunde inte röra mig, paralyserad.

Han våldtog mig.